Het WK voetbal

Hoewel ik rijkelijk laat ben met het delen van het goede nieuws heeft Nederland de eerste wedstrijd op het WK tegen Spanje gewonnen. De 5 – 1 nederlaag was een groot verschil met de laatste wedstrijd die Nederland officieel tegen Spanje stond. Toen verloren onze jongens namelijk de finale met 1 – 0. Er wordt dan ook wel gekscherend gezegd dat dit een goede wraak was tegenover de laatste WK wedstrijd die de gemiddelde Nederlander nog vers op het netvlies ligt. Iets wat bij veel mensen veel verser op het netvlies ligt is de geweldige kopbal van Robin van Persie, dit zou wel eens het mooiste doelpunt van het WK kunnen worden, al zijn er nog genoeg wedstrijden die gespeeld moeten gaan worden. In ieder geval staat één van de mooiste doelpunten van het WK 2014 op de naam van van Persie.

Een van de gevaren die genoemd wordt is dat Nederland overmoedig is geworden na deze eerste schitterende overwinning, in de poule wacht de volgende wedstrijd tegen Australië en dit land is redelijk gemakkelijk te overschatten zeker wanneer je kijkt naar het aantal spelers met een internationale carrière in Australië vindt je er weinig van dat kaliber. Toch kan Australië nog een aardig potje voetballen hebben ze bewezen tegen Chili afgelopen dinsdag 13 juni. Nederland zal in de groepsfase Australië tegenkomen op woensdag 18 juni en daarna nog tegen over Chili komen te staan op 23 juni waarna de winnaars van de groepen bekend gemaakt zullen worden. Een ding is zeer zeker met het huidige doelpunten saldo staat Nederland er gunstig voor, nu nog een kwestie van vasthouden. Wanneer je binnen de sociale media gaat kijken komen er voldoende grappen en grollen bovenwater na de nederlaag van Spanje. Een van de leukste is toch wel dat Australië maar 911 moet gaan bellen wanneer je daar de rugnummers van Robben en van Persie naast legt is de grap al snel duidelijk.

persie

Een ding is zeker, de grappen over dat van Persie vleugels heeft? Die liegen er niet om, verbaast me nog dat hij niet ter sprake gebracht wordt met een bekend merk maandverband… Op de hoogte blijven van alles omtrent het WK? Klik dan hier!

Share this post

One thought on “Het WK voetbal

  1. Hosting Italia · Edit

    Vaak worden er bruidsreportages gemaakt op de stadswal of op Bastion Oranje. Dit keer verkoos de fotograaf van dit op zaterdag 3 oktober getrouwde paar voor de Singelgrachtweg.

    Reply

Post Comment